Personeelsblad politie

stack-of-magazines

Het magazine 24/7 laat zien dat politiewerk vakmanschap vereist én mensenwerk is. 24/7, met een oplage van meer dan 60.000 exemplaren, zet actuele thema’s op de agenda en biedt ruimte voor de emoties die bij het politievak horen. Als redacteur heb ik voor dit blad een reconstructie geschreven over de ontvoering van Toos van der Valk en meerdere artikelen voor vaste rubrieken.

Voor de regionale bladen Insigne en BN magazine heb ik verschillende redactionele producties gemaakt. Van het schrijven van interviews, reportages, vaste rubrieken tot achtergrondartikelen. Ik schreef onder andere over een collega die beide ouders verloor bij de vliegtuigramp in Tripoli, forensisch onderzoek van bloedsporen bij brand, de gezichten achter het opsporingsprogramma Bureau Brabant en over een internationale actie tegen de handel in minderjarige asielzoekers.

Daarnaast was ik voor deze bladen ook verantwoordelijk voor alles rondom het redactieproces zoals planning, bewaken deadlines, contacten met vormgever en drukker en de eindredactie.

 

 

  • Opdrachtgever: Politie
  • Taken: Concept, tekst & redactie